INFO@HELLEDAMBORG.DK
70 70 20 55
STOREGADE 35
Julebuffet 2020
- Marinerede julesild med hjemmelavet karrysalat, capers og løgringe
Pulled varmrøget laks, urtemayo og asparges
Tartelet med hjemmekogte høns i asparges - Lun-selv stegt julemedister
Ny stegt ribbensteg (lun-selv)
Hjemmelavede rødkål - Lun-selv leverpostej med bacon og champignon
Hjemmesyltede rødbeder - Hjemmelavet ris a`la mande og nylavet kirsebærsauce
Bagerens rugbrød og Helles hjemmebagt lystbrød samt smør - Kun kr. 170,-
- Prisen er ved min. 6 personer
Tilkøb til buffet
- Fiskefilet med hjemmelavet remulade og citron 20,-
Kryddersild med løg 15,-
½ æg med rejer og dildmayonnaise12,-
Glaseret juleskinke med grønkål med brunede kartofler og
sennep 45,-
2 stk Jule frikadeller med agurkesalat 12, –
Stuvet hvidkål med kanelsukker 15, –
Sylte med sennep 15,-
Andebryst med rødkålssalat 38,-
Grisemørbrad med champignon a la crème 25, –
Brieost med kompot 15, –
Den lette
- Marinerede julesild med karrysalat
- Pulled varmrøget laks, urtemayo og asparges
- Røget mørbrad med svampecreme anrettet på fad
- Glaseret juleskinke (lun selv)
- Rødkålssalat med bær og kerner
- Brieost med kompot
- Bagerens rugbrød og Helles hjemmebagt lystbrød samt smør
- Kun kr. 165,-
- Prisen er min. 6 personer.
Gammeldags Juleplatte
- Sild og karry
- Røget laks med asparges
- ½ æg med urtemayo og rejer
- Kold ribbensteg med tilbehør
- Sylte med sennep og rødbeder
- Brie med tilbehør
- Brød og smør
Kun kr. 125,-
Min. 4 kuverter
(Alt er koldt og portions anrettet)
Luxus julebuffet
- Bresaola(røget okseinderlår)
- med rucola, parmesan og nødder
- Snitte med pulled laks
- urtemayo og asparges
- —
- Rosa stegt kalvesteg med rosmarin og hvidløg
- Frisk grøn salat med frugt og grønt
- Saltbagte kartofler
- Rødvinssauce
- —
- Rosa stegt appelsin marinerede Andebryst
- Rødkålssalat med bær og kerner
- Hjemmebagt brød og smør
Dessert
- Valnøddetærte med creme fraiche og kompot
Kun kr. 255,-
min. 6 personer.
Juletapas
Anrettes som 1 eller 2 personers platte
- Tunmousse med hummermayo og kæmpereje
- Røget ørredefilet med dildmayo og ægge stand
- Hønsesalat med bacon
- Chilimarineret mini kyllingespyd
- Sprængt andebryst med tytterod
- Squash terrine med chorizo og oliven
- Hjemmelavet griseterrin af nakkefilet med henkogt græskar
- 2 slags velmodne ost med æblekompot
Serveres med friskbagt brød og pesto Aio li
Pris pr. person 150,-
Anrettes som buffet pris pr. person 180,-
Minimum 12 personer

Kontakt os
Helles Køkken
Storegade 35
9560 Hadsund
Tlf: +45 70 70 20 55
Mail: info@helledamborg.dk
CVR: 31630797