INFO@HELLEDAMBORG.DK

70 70 20 55

STOREGADE 35

Julebuffet 2020

  • Marinerede julesild med hjemmelavet karrysalat, capers og løgringe
    Pulled varmrøget laks, urtemayo og asparges
    Tartelet med hjemmekogte høns i asparges
  • Lun-selv stegt julemedister
    Ny stegt ribbensteg (lun-selv)
    Hjemmelavede rødkål
  • Lun-selv leverpostej med bacon og champignon
    Hjemmesyltede rødbeder
  • Hjemmelavet ris a`la mande og nylavet kirsebærsauce
    Bagerens rugbrød og Helles hjemmebagt lystbrød samt smør
  • Kun kr. 170,-
  • Prisen er ved min. 6 personer

 

 

Tilkøb til buffet

  • Fiskefilet med hjemmelavet remulade og citron 20,-
    Kryddersild med løg 15,-
    ½ æg med rejer og dildmayonnaise12,-
    Glaseret juleskinke med grønkål med brunede kartofler og
    sennep 45,-
    2 stk Jule frikadeller med agurkesalat 12, –
    Stuvet hvidkål med kanelsukker 15, –
    Sylte med sennep 15,-
    Andebryst med rødkålssalat 38,-
    Grisemørbrad med champignon a la crème 25, –
    Brieost med kompot 15, –

Den lette

  •  Marinerede julesild med karrysalat
  • Pulled varmrøget laks, urtemayo og asparges
  • Røget mørbrad med svampecreme anrettet på fad
  • Glaseret juleskinke (lun selv)
  • Rødkålssalat med bær og kerner
  • Brieost med kompot
  • Bagerens rugbrød og Helles hjemmebagt lystbrød samt smør
  • Kun kr. 165,-
  • Prisen er min. 6 personer. 

 

Gammeldags Juleplatte

  • Sild og karry
  • Røget laks med asparges
  • ½ æg med urtemayo og rejer
  • Kold ribbensteg med tilbehør
  • Sylte med sennep og rødbeder
  • Brie med tilbehør
  • Brød og smør

Kun kr. 125,-

Min. 4 kuverter

(Alt er koldt og portions anrettet)

Luxus julebuffet

  • Bresaola(røget okseinderlår)
  • med rucola, parmesan og nødder
  • Snitte med pulled laks
  • urtemayo og asparges
  • Rosa stegt kalvesteg med rosmarin og hvidløg
  • Frisk grøn salat med frugt og grønt
  • Saltbagte kartofler
  • Rødvinssauce
  • Rosa stegt appelsin marinerede Andebryst
  • Rødkålssalat med bær og kerner
  • Hjemmebagt brød og smør

 

Dessert

  • Valnøddetærte med creme fraiche og kompot

Kun kr. 255,-

min. 6 personer.

 

Juletapas platte

Anrettes som 1 eller 2 personers platte

  • Tunmousse med hummermayo og kæmpereje
  • Røget ørredefilet med dildmayo og ægge stand
  • Hønsesalat med bacon
  • Chilimarineret mini kyllingespyd
  • Sprængt andebryst med tytterod
  • Squash terrine med chorizo og oliven
  • Hjemmelavet griseterrin af nakkefilet med henkogt græskar
  • 2 slags velmodne ost med æblekompot

Serveres med friskbagt brød og pesto Aio li

Pris pr. person 150,-

Anrettes som buffet pris pr. person 180,-
Minimum 12 personer

 

Kontakt os


Helles Køkken

Storegade 35
9560 Hadsund

Tlf: +45 70 70 20 55
Mail: info@helledamborg.dk

CVR: 31630797

Følg os på Facebook